best free html templates

Kavicskotrás

Cégünk egyik fő profilja a kavicskotrás, bányatavak kotrását végezzük dobó/vonóvedres kotrógépeinkkel az ország egész területén. Gépeink korszerűek és hatékonyak, melyek akár 10 méter mélységből képesek a tavat kitermelni a különböző méretű (2; 2,5 és 3,5 m3-es) kanalaikkal. Tavalyi évhez hasonlóan, idei évben ismét bővítettük gépparkunkat, immáron 2 db LiebherrHS8070HD típusú géppel, valamint egy Nobas UB60S és egy Demag B410 típsúval rendelkezünk. Bérlés, bérbeadás, kezelővel vagy anélkül, országosan és nemzetközi viszonylatban.
Amennyiben a kitermelt anyag szállítása nem megoldott, Cégünk abban is tud segíteni!
Vevői igény esetén külföldön is! 

Kotrás, kavicsbányászat

Vállunk bérmunkában az ország egész területén, és az EU-ban is, kavicsbányákban kavics kitermelését vonóvedres kotrógépeinkkel. A gépparkunkból a megrendelő termelési igényéhez igazodó, annak megfelelő teljesítményű gépet biztosítjuk.
A rétegzett homokkő, agyagréteg, extrém körülmény nem akadály, sikeres megoldást kínálunk. 

Vonóvedres kotró 

Vonóvederrel vagy nyesőládával dolgozó gép, amelyet a gép magától messzebbre eldob, majd visszahúzva az húzás közben nyesi le a talajt, s termeli azt ki. Némileg a járószint alatt dolgozik, ezért ez is főleg bányákban dolgozó, valamint folyómedrek mélyítésében részt vevő gép. Ez utóbbi esetben lyukacsos vedret használnak, hogy a víz kifollyón belőle.

Réselő

: speciális mélyásó gép, aminek mechanikus markolókotró képezi az alapját. Különleges, nagyméretű kétkanalas markolófej lóg alá a gépről, amely azonban a mechanikától függetlenül, hidraulikusan működik a nagyobb markolóerő kifejtése érdekében. A hidraulika vezetékei külön orsókon kapnak helyet, amiket a gép a fejjel együtt bármilyen mélyre le tud ereszteni. A nagy markolófej profilja egészen keskeny, mert az alapozáshoz szükséges betonfalak és alapok helyének precíz kiásása a feladata. Létezik még marótárcsás adapter is hasonló célra, ez a keményebb talajok marással történő kiásására való.

Daru

Terhek emelésére és kisebb távolságra szállítására szolgáló emelőgép. A daru emelőműből és mozgatóműből áll, ezt kiegészíti egy tartószerkezet, melyet régen általában fából, ma fémből, legtöbbször acélból készítenek. A darukat az ókortól kezdve kiterjedten használják az ipar, a mezőgazdaság, az építkezések és a közlekedés területén, az idők folyamán sokféle, speciális feladatnak megfelelő fajtája alakult ki. A korábbi időkben a darukat emberi vagy állati erővel illetve a víz energiájával működtették, az ipari forradalom és a 19. század folyamán elterjedtek a gőzgép hajtotta daruk, ma általában villamos hajtás vagy belső égésű motor az erőforrás.

Géppark

- Liebherr HS 8070 HD
70 tonnás, havi teljesítmény: 50 000 m3, kotrási mélység: 10 m
- Liebherr HS 8070 HD
70 tonnás, havi teljesítmény: 50 000 m3, kotrási mélység: 10 m
- Nobas UB 60 S
60 tonnás, havi teljesítmény: 25 000 m3, kotrási mélység: 10 m
- Demag B 410 LC
40 tonnás, havi teljesítmény: 15 000 m3, kotrási mélység: 8 m

Környezetvédelem

Elhivatottságunk, hogy egyre korszerűbb, és folyamatosan fejlesztett eszközparkunkkal megfeleljünk a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak. 

Telephelyünk 

2451 Ercsi,
Rákóczi út 122.

 

Irodánk:
Mail: iroda(kukac)czegeny.hu
Tel: +36-30/728-4205

Oldaltérkép 

Kezdőoldal
Rólunk 
Szállítmányozás
Kavicskotrás
Kapcsolat


Kérdése van?
Keressen minket, segítünk!